ÇORUH EDAŞ'TAN KESİNTİSİZ ENERJİ YATIRIMI

PAYLAŞ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde hizmet kalitesini arttırmak için her geçen gün yatırımlarına bir yenisini ekliyor. 2020 yılı yatırım programında yer alan Giresun ili Merkez ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nin elektrik şebekesini yenileyen Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, tüketici memnuniyeti için yatırımlarını modernize ediyor…

 

Modern yaşamın en önemli unsuru elektriğin her eve, her sokağa, her binaya kesintisiz dağıtılması için çalışmalarına 7 gün 24 saat devam eden Çoruh EDAŞ,  Cumhuriyet Mahallesi’ne bir aylık sürede ilave trafo tesis ederek 9 kilometrelik enerji hattını yeniledi. Yatırım çalışmaları kapsamında 300 direğinde yenilendiğini belirten Çoruh EDAŞ, elektrik dağıtımında hizmet kalitesinin yatırımın sürekliliği ile sağlandığının altını çizdi.

 

Her fırsatta önceliğinin tüketici memnuniyeti olduğunu vurgulayan Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü, elektrik şebekesindeki hizmet kalitesini yükseltme hedefi ile yatırım programları kapsamında hazırlanan şebeke yenileme – iyileştirme, ilave şebeke ve aydınlatma projelerini ara vermeden tüketici ile buluşturacak.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN