ÇORUH EDAŞ'TAN GİRESUN'A BİR YATIRIM DAHA

PAYLAŞ

2020 yılı yatırım programı kapsamında Giresun’da çalışmalarına aralıksız devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), son olarak Giresun’un Merkez Hamidiye Köyü Ustalı Mahallesi’nin elektrik şebekesi yenileme çalışmasını tamamladı…

 

Faaliyet bölgesinde modern teknoloji ve güçlü alt yapı dinamiğiyle kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti için yatırım çalışmalarını aralıksız sürdüren (Çoruh EDAŞ), yatırımlarına bir yenisini ekledi. Giresun’un Merkez Hamidiye Köyü Ustalı Mahallesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmasında Hamidiye Köyü’nün elektrik şebekesini yenileyen Çoruh EDAŞ, yatırım çalışması sonunda 3 kilometre uzunluğundaki enerji nakil hattının enerji kalitesini arttırdı. Gerilim düşümü ihtiyacı kapsamında bölgeye ilave trafo tesis eden Çoruh EDAŞ, bir ay gibi kısa bir sürede çalışmaları tamamladı.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “Giresun ili ve ilçelerinde elektrik şebekesindeki hizmet kalitesinin yükseltilmesi maksadıyla gelen talepleri en ince ayrıntısına kadar planlayarak yatırım programlarımıza ekliyoruz. Salgın ve karantina dönemlerinde de tüm önlemlerimizi alarak projelerimiz çerçevesinde şebeke iyileştirme, yenileme, ilave şebeke ve aydınlatma çalışmalarına emin adımlarla hız kesmeden devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN