Çoruh Edaş'tan Gerçeği Aratmayan Yangın Tatbikatı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü’nün talebi üzerine; Yangın eğitimi ve uygulamalı yangın tatbikatlarının yapılması, yangın güvenliği ekiplerinin oluşturulması, arama-kurtarma ekiplerinin koordineli operasyonlar yürütmesi amacı ile Giresun İtfaiye Müdürlüğü tarafından Çoruh EDAŞ personeline teorik ve uygulamalı temel yangın eğitimi verildi…

İtfaiye Çavuşu ve 1. Seviye Yangın Eğitici Eğitmeni Halil KAYHAN tarafından teorik ve uygulamalı olarak verilen eğitime İl Müdürlüğü genelinde görev yapan bütün personel katılım gösterdi. Eğitimde, acil durum ekiplerinin görev ve sorumlulukları, yanma ve yangın bilgisi, söndürme maddeleri ve söndürme teknikleri, olay yerindeki tehlikeler, yangın hortum dolabı ve taşınabilir söndürme cihazları hakkında hayat kurtarıcı bilgiler verildi. 

Teorik eğitimin ardından itfaiye görevlileri tarafından Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü personeline tahliye ve söndürme tatbikatı yapılarak kontrollü olarak çıkarılan yangına nasıl müdahale edileceği uygulamalı olarak tatbik edildi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş olarak Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli başta olmak üzere emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederiz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN