Çoruh Edaş Personeline Eğitim

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 

“Bu Enerji Bizde Var” sloganıyla eğitimlerine aralıksız olarak devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü; Görele İlçesinde, personele gerek iş gerekse günlük hayatlarında maruz kalabilecekleri tehlikelere karşı farkındalık oluşturmak, sektördeki bilgi, beceri ve deneyimlerini en üst seviyeye çıkarmak amacı ile “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” gerçekleştirdi.

 

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü, İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimi tarafından Görele Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine; Eynesil, Görele, Çavuşlu, Çanakçı, Tirebolu, Doğankent, Güce ve Yağlıdere İlçe Yöneticileri, Şebeke Operasyonları Takım Liderleri ve Saha Teknik Operasyonları Personeli katılım gösterdi. 65 personelin katılımıyla gerçekleştirilen bu eğitimde yüksekte çalışma teknikleri ve zorunlu kişisel koruyucuların uygulamalı olarak nasıl kullanılacağı konuları üzerinde özellikle durulurken ilkyardım ve mesleki teknik konular hakkında bilgiler verildi.

 

Eğitim sonunda 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun 17. Maddesi gereği ölçme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilmiş ve başarılı olan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN