Çoruh Edaş Ekibine Afad'dan Farkındalık Eğitimi

Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürü Göksel Elifoğlu ve beraberindeki AFAD eğitmenleri olası afet durumlarına karşı bilinç ve farkındalık oluşturma, afet öncesi hazırlık ve sonrasında yapılacaklar hakkında bilgi verme ve ekip olarak olaylara koordineli biçimde müdahale etmenin önemini anlatma amacı ile Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ekiplerine uygulamalı 'Sivil Savunma ve Temel Afet Bilinci' eğitimi verdi.

PAYLAŞ

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Giresun İl Müdürlüğü çalışanlarına, afet ve acil durumlara karşı farkındalığı ve ortak bilinci artırmak amacıyla Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından “Sivil Savunma ve Temel Afet Bilinci” eğitimi verildi.

 

Giresun Valiliği İl Afet ve Acil Durum Şube Müdürü Göksel Elifoğlu ve beraberindeki AFAD eğitmenleri; olası afet durumlarına karşı bilinç ve farkındalık oluşturma, afet öncesi hazırlık ve sonrasında yapılacaklar hakkında bilgi verme ve ekip olarak olaylara koordineli biçimde müdahale etmenin önemini anlatma amacı ile Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü ekiplerine uygulamalı “Sivil Savunma ve Temel Afet Bilinci” eğitimi verdi.

 

Çoruh EDAŞ Giresun İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen eğitimde; sivil savunmayla ilgili ikaz, alarm, sığınaklar ile çeşitli kriz durumlarına karşı önlemlere ilişkin eğitimler verildi. Temel afet bilinci eğitimleri kapsamında da afetlerle mücadelede temel bilgi ve kavramlar, hizmete yeni sunulan “AFAD Acil” mobil uygulaması, deprem ve tahliye, sel, heyelan ve yangın konularında teorik bilgiler paylaşıldı. Eğitim kapsamında, alanda yangına müdahale teknikleri de uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN