Çalışmalara Yerinde İnceleme

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı  Aytekin Şenlikoğlu, Belediyenin hizmetlerini yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu.

Başkan  Şenlikoğlu, yeni Hastane acil giriş yolu asfalt ve aynı bölgede yeni yol açma, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi kaldırım yenileme, Bulancak Durağı bölgesindeki çalışmalar ile Kale ve çevresinde incelemeler yaparak, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan  Şenlikoğlu, çalışmaların kısa sürede vatandaşları rahatsız etmeden hızlandırılması hususunda talimat verdi.

Yapılan incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Şenlikoğlu çevre esnaflara da uğrayarak onlarla sohbet edip bol kazançlar diledi.

Hazırlanan projelerle ilgili çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı  Aytekin Şenlikoğlu: “Bugün ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmetlerimizi inceleyerek yerinde gözlemledik. Yapılacak ve düzeltilecek olan hususlarda tespitlerde bulunduk. Yer yer vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, gerekli notlarımızı aldık. Eksiklikleri tespit ederek onların tamamlanması yönünde talimatlar verdik. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunabilmek adına çalışıyoruz. Hayat standartlarının yükseltilmesi için en güzelini sunmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken, biz de Giresun Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN