Bulancak Durağı Projesinde Çalışmalar Sürüyor

PAYLAŞ

Şehir içi girişi düzenleme çalışmasını içeren Bulancak Durağı projesi için yapım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Pazartesi günü başlayan ve bir an önce tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak ve trafik akışının hızlanmasını sağlayacak çalışmalar kapsamında balık pazarının bir kanadının kaldırılması ve Haydar Aliyev parkında bulunan sökülmesi uygun durumda olan tüm ağaçların sökülme işlemleri yapıldı. Sökülen ağaçlar ise belediye ekipleri tarafından yeniden dikimleri yapılması için başka bir alana taşındı.

Ayrıca açıkta kalan 11 balıkçı esnafının mağduriyetinin giderilmesi için ise mevcut pazarın devamında ilave balık pazarının yapımına başlandı ve dün itibariyle ilk beton dökümü yapıldı. Belediye ekipleri bu çalışmanın en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdiler.

Yetkililer, proje alanındaki temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından projenin ikinci aşamasında yol altyapısının düzenleneceğini ve daha sonra ise projeye son halinin verileceğini ifade ettiler.

Diğer yandan, yetkililer çalışmaları ilgiyle izleyen vatandaşlara proje hakkında bilgiler verirken, vatandaşlar ise projenin şehir trafiğine olumlu yönde çok katkısı olacağını ifade ediyorlar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN