Bulancak Belediyesi'nde Yoğun Mesai

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Geçen hafta sonu ilçede etkili olan yağışlar sonrası, vatandaşların şikayet ve istekleri doğrultusunda ihbarları değerlendiren; Fen İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri  oluşan olumsuzlukları anında değerlendirerek gideriyorlar.

İtfaiye ve Temizlik Müdürlüğü ekipleri; Ucarlı Mahallesi Bulancak Deresi çevresinde (Dere Mahalle) yağmur sebebiyle oluşan birikinti ve çöpleri temizleyip, yıkayarak ortadan kaldırırken, Salı Pazarı sonrası oluşan atıklarda hızla toplanarak temizlendi.

Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü tarafından tespit edilen, Bahçe sokakta bulunan ve yıkılma tehlikesi bulunan eski ev sahibi ikna edilerek ve gerekli güvenlik tedbirleri alınarak güvenli bir şekilde yıkılarak kaldırıldı.

Millet Caddesi üzerinde bulunan bir market önünde kaldırıma bırakılan inşaat malzemeleri de ilgililer uyarılarak kaldırıldı.

Belediyenin tüm birimleriyle sahada çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Üreten ve çözen bir hizmet anlayışıyla çalışıyor, gelen istek ve şikayetleri de hızla değerlendirerek yerinde çözüyoruz. Alt yapı anlamında bütün yatırımlarımızı büyük oranda tamamladığımız için artık çok büyük sorunlarla karşılaşmıyoruz. Geçen hafta 2 gün aralıksız yağan yağmura rağmen fazla bir sıkıntı yaşamadık. Oluşan küçük çaplı aksaklıklarda hızla giderildi.

Daha güzel ve hizmet alan bir Bulancak için vatandaşlarımızın da ilçelerine sahip çıkmalarını ve ilçede ikamet etmesine rağmen kayıtlarını köylerde ve başka yerlerde tutan vatandaşlarımızın ikametlerini Bulancak’a aldırmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN