Bir Fidan Bin Can

Giresun Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim ve Yeşilay Topluluğunun Orman İşletme İl Müdürlüğünün destekleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantin karşısı açık hava parkına fidan dikme etkinliği düzenlendi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim ve Yeşilay Topluluğunun Orman İşletme İl Müdürlüğünün destekleri ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kantin karşısı açık hava parkına   fidan dikme etkinliği düzenlendi.

 

Akademik danışman Öğr. Gör. Nafiz Köse ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte, Öğr. Gör. Nafiz Köse günümüzde ağaçların sayısını artırmanın önemini öğretmeyi amaçladıkları ifade ederek, tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

 

Aynı gün Eynesil Kamil Nalbant MYO- Görele Fidan Şefliği ve İlçe Spor Müdürlüğü ile birlikte Eynesilli 23 şehit anısına her bir fidana şehitlerimizin ismi verilerek, “ bir fidan bin can” sloganıyla çok sayıda fidan toprakla buluşturuldu.

 

Fidan Dikim Törenine Belediye Başkanı Coşkun Somoncuoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ziya Köse Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Onur, Görele Fidanlık Şefi Ali Hakan Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Özcan Kemal, Akademik ve İdari personel, öğrenciler

ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN