Beton Direkli Havai Şebekeleri Yeraltına

PAYLAŞ

Yatırımlarıyla faaliyet gösterdiği bölgeleri kalkındırmaya devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Giresun’da hizmet vermeye hazırlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çehresine yeni bir görünüm kazandırdı…

Aksu Mahallesi’nde, 350 yatak kapasiteli Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışmalarında sona gelinmesi üzerine Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü Ekipleri hareket geçti. Hastane girişinde yer alan trafo binasının kaldırılarak farklı bir alana deplase edilmesi ile çalışmalara katkı sunan Çoruh EDAŞ, çalışma kapsamında beton direkli havai şebekeleri yeraltına alarak estetik bir görünüme de imza attı. 

Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.4 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermek üzere yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her gün daha da artırıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN