Belediyeden Karla Mücadele Çalışması

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi kar yağışının ardından şehirde olumsuz bir durum yaşanmaması adına tuzlama ve kar küreme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Kış hazırlıklarını günler öncesinden tamamlayan belediye, etkili olan kar yağışının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yayaların ve sürücülerin yollarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve günlük yaşamın aksamaması adına karla mücadele ekipleri 24 saat görev yapıyor.

Bu kapsamda belediye karla mücadele ekipleri yüksek ve dış mahalleler ağırlıklı olmak üzere şehirde etki gösteren kar yağışı sonrası olumsuzluk yaşanmaması için anında müdahale etti. Ekipler kar küreme ve tuzlama-solüsyon çalışması ile trafik akışının ve vatandaşların yaşamlarının sorunsuz bir şekilde devam ettirebilmeleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Yaya güvenliği için kaldırımlar ekipler tarafından temizlendi. Ana arterler ile hastane ve okul yollarının sürekli açık kalması ön planda tutuldu.

Karla mücadele ekipleri, kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve günlük yaşamın aksamaması için gerekli çalışmayı hızlı bir şekilde yürüttü ve kar yağışından dolayı hiçbir sorun yaşanmadı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da çalışmalar hakkında belediye yetkililerinden sürekli bilgiler alıp gerekli talimatları anında verdi.

Belediye şehirde; 3 greyder, 3 kar küreme ve 3 tuzlama aracı, 2 yükleyici, 14 adet JBC, 11 adet kamyon, 200 ton kar tuzu- solüsyon ve 200 personel ile karla mücadele çalışması yürütecek.

Vatandaşların gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerin büyük bir özveri ile çalıştığını dile getiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: "Meteoroloji tarafından yapılan kar yağışı uyarısından sonra yaşanabilecek her türlü olumsuzluğu karşı gerekli tüm önlemleri almıştık. Etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerimiz anında çalışmalara başladı. Kar yağışına her an hazır olan belediye ekiplerimiz tüm mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü ve bir sorun ortaya çıkmadı. Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için 24 saat çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN