Belediyeden Asfalt Atağı

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Ekipler, bu kapsamda Teyyaredüzü Mahallesi’nde yer alan Hastaneler bölgesinde, Şehit Adnan Zıvalıoğlu Sokak’ta ve Demir Sokak’ta geniş kapsamlı asfalt çalışması başlattı.

Serilen sıfır asfaltla birlikte söz konusu cadde ve sokaklar daha kullanışlı ve modern bir görüntüye kavuşurken, gerek araç sürücüleri gerekse de yöre sakinleri Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, belirlenen bir program dâhilinde ivedilikle yapılması gereken yerlerde asfaltlama çalışması yapıldığını bildirerek: "Biz asfaltlamada yapboz gibi bir sistem oluşmasını istemiyoruz. Bugün asfalt döktük, birkaç ay sonra bu asfalt sökülürse olmaz. Hem Belediyenin yani halkın parasını boşa harcamış oluruz hem de vatandaşımızı mağdur etmiş oluruz. Onun için asfalt çalışmalarını programlı şekilde yapıyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi ihtiyaç duyulan tüm güzergâhlarda asfaltlama çalışması için seferber ettik. Şuanda şehrimizin büyük mahallelerimiz arasında yer alan Teyyaredüzü mahallemizde asfaltlama çalışması başlattık. Çalışmalarımız ara vermeksizin devam edecek.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN