Belediye Meclisinden Ortak Bildiri

PAYLAŞ

Giresun Belediye Meclisi Mart ayının ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Başkan vekili Hasan Yılmaz başkanlığında yapılan toplantının başlangıcında AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti grupları tarafından İdlib saldırısı için ortak bildiri okundu.

Bildiride şunlar kaydedildi:
“Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerine ait karargâha yapılan hain saldırıda 36 kahraman evladımız şehit edilmiş, 40 evladımız yaralanmıştır. Acımız büyüktür. Milletimizin başı sağ olsun.

Kahraman Türk ordusunun, kendisine verilen görevleri her zaman olduğu gibi bundan sonra da üstün başarıyla gerçekleştireceğine olan inancımız tamdır. Bahar Kalkanı Operasyonu için Mehmetçiklerimize başarılar dileriz.

Bu alçak ve menfur saldırıyı Millet iradesinin tecelligahı olan Giresun Belediye Meclisindeki aşağıda imzası bulunan parti grupları olarak, şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Giresun Belediye Meclisi olarak, bize emanet edilen demokratik temsil sorumluluğunu, parti politikalarına ilişkin farklılıklar saklı kalmak kaydıyla, yüksek idealler istikametindeki ortak bir anlayışla yerine getireceğimizi Aziz Milletimize ve dünya kamuoyuna bir kez daha bildiririz.”

Daha sonra ise gündem maddeleri görüşüldü. 5 madde oy birliğiyle kabul edilirken, 12 madde ise ilgili komisyonlara sevk edildi.

İkinci toplantının ise 09 Mart Pazartesi günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN