Belediye Meclisi Toplandı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi Ekim ayı 1. Meclis Toplantısı Belediye Başkan Vekili  Hasan Yılmaz  başkanlığında Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

Yapılan meclis yoklamasının ardından, toplantı bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti.

Gündeme alınan 42 maddenin 30’u oy birliği, 2’si ise oy çokluğuyla ilgili komisyonlara havalesi kabul edilirken; oy çokluğuyla 3, oybirliği 7 madde kabul edildi.

“Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Kuruluyor”

Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nun talimatıyla belediye bünyesinde Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi kuruluyor. Birim kurulmasıyla ilgili karar belediye meclisinde görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sosyal belediyecilik anlamında ilklere imza atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Şenlikoğlu’nun talimatıyla belediye bünyesinde Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi kurulacak. Kurulacak birim belediye meclisi toplantısında kabul edildi. Meclisin oy birliğiyle Belediye Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi resmen kuruldu.

Kurulacak olan birim, bakıma muhtaç olan vatandaşlara bakı ve sağlık hizmeti sunacak. Birimin Giresun halkına hayırlı olmasına dileyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sosyal belediyecilik anlayışını geliştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Halkın sorunlarına bir nebze olsun çare olmaya çalıştıklarını belirten Başkan Şenlikoğlu, “Belediye-halk bütünleşmesi daha da artırmak amacıyla ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ kurulmasına karar verdik” dedi.

Belediye Meclisi Ekim ayı 2. toplantısının 08.10.2019 tarihinde saat 14.00’da yapılmasına karar verilmesinin ardından toplantı son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN