Belediye Meclisi Toplandı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Meclisi Mart ayı birinci toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu Başkanlığında Meclis Salonunda yapıldı.
 
Toplam 11 maddenin görüşülüp tamamının onaylandığı mecliste, 10 madde oybirliği, 1 madde de oyçokluğu ile kabul edildi.
 
Meclis toplantısı başlamadan önce söz alan Başkan Kerim Aksu; “Son 5 yılda beraber çalıştığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aday olan, olmayan her arkadaşım önemlidir. Biz 5 yıl süresince sizlerle %95 oy birliği ile alınan kararlara imza attık. Başka belediyelerde böyle bir uyum ve birliktelik yoktur. Aday olan arkadaşlara teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Belediye meclis üyeliği yapmak önemli, sorumluluk gerektiren, onurlu bir görevdir. Bu çatı altında şehrimizin geleceği ile ilgili önemli kararlar aldık. Yaptıklarımız tarih süresince anılacaktır. Ben tekrar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, aday olanlara başarılar, aday olmayanlara yeni yaşantılarında mutluluklar diliyorum” dedi.
 
CHP Grubu adına Hayati Tökez şunları ifade etti; “Bizler bu şehre hizmet etmek amacıyla seçildik. Görevimiz 31 Mart itibari ile sona eriyor. Yeniden bu göreve talip olan başta Başkanımız Kerim Aksu’ya ve diğer tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.”
 
AK Parti Grubu adına Leyla Bektaş Ayhan şunları ifade etti; “Belediye Meclis Üyeliğine hizmet aşkı ile aday olduk ve görevimizi en iyi şekilde gerçekleştirdik. Çıkmış olduğunuz bu yolda tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.”
 
MHP Grubu adına Gökhan Bozalioğlu şunları ifade etti; “Kırılmadan, dökülmeden saygı çerçevesinde bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Seçim sonucu ne olursa olsun bizler yine hep birlikte çalışacağız. “
 
Belediye Başkanı Kerim Aksu 5 yıldır görev yapan, yedekten meclis üyeliği görevine gelen tüm meclis üyelerine teşekkür plaketi verdi.
 
Belediye Meclisi 12 Mart Salı günü saat 10.00’da toplanmak üzere sona erdi.
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN