Belediye Meclisi Toplandı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Meclisi ekim ayı birinci toplantısı yapıldı.

Başkan Kerim Aksu’nun başkanlık ettiği toplantıda 25 gündem maddesi okunarak oylandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce Meclis Üyesi Leyla Bektaş Ayhan, otopark, üst geçitlere asansör yapılması, yol ve kaldırım çalışmaları hakkında bilgi istedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, toplama yolun 6 yıldır belediye ye verilmediğine dikkat çekerek şu açıklamayı yaptı; “Toplama yol bizde olmadığı için kaldırımlara, menfezlere müdahale edemiyoruz. Karayollarına sorunları içeren tekrar yazı yazdık. Otopark konusunda her türlü fırsatı değerlendiriyoruz. En fazla kapalı otoparkı biz planlayıp yaptık. Üst geçitlere asansör yapılmasını bizde çok istiyoruz. Bu konuyu tekrar Karayolları Genel Müdürlüğüne teklifte bulunacağım. Bizim şanssızlığımız doğalgaz hatları. Doğalgaz çalışması geçen bölgeleri yeniden yapıyoruz. Önerileriniz için teşekkür ederim” dedi.

Meclis gündeminde bulunan 23 madde ilgili komisyonlara havale edilirken, 2 madde oy çokluğu ile kabul edildi. Belediye meclisi 10 Ekim Salı günü saat 14.00’te toplanmak üzere sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN