Başkan Yakar Ankara'da

PAYLAŞ

Bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, devam eden ve yeni başlayacak projelerin hayata geçmesi için kaynak ve bütçe temaslarında bulunuyor.

Ankara ziyaretinde; İstanbul Milletvekilimiz Sayın Nurettin Canikli, Giresun Milletvekillerimiz Sayın Cemal Öztürk ve Sayın Kadir Aydın'ı makamlarında ziyaret eden Başkan Yakar, ilçemize hizmet ve yatırım getirme noktasında istişarelerde bulundu. Yeni Belediye Hizmet binası yapımı, Millet Bahçesi yapımı, Güzelyalı yolunun yenilenmesi, Galericiler sitesi, Doğalgaz çalışmaları ile diğer hizmet ve yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak destek istedi.

Bulancak yeni projelerle boyut değiştirecek!

Ulaştırma Bakanlığı Alt Yapı Yapılandırma Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’ü de ziyaret eden Başkan Yakar, ilçemiz sahillerinin kumsala kavuşması için yapılacak Dalga kıran ( T Sitemi), İskele Yanı dolgu projesi ve Pazarsuyu Büyük Limanda oluşan kum birikintisini önlemek ve limanı geliştirme ile ilgili görüşmelerde bulundu. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Yakar, “Bulancak’ı dönüştürecek birçok yeni projeyi kısa zamanda hayata geçiriyoruz. Bu projelerin çoğunun ihale aşamalarını zaten tamamladık. Görüşme ve temaslarımız da hızımıza hız katacak sonuçlar verecektir. Önümüzdeki dönemde Bulancak’a boyut değiştirecek gelişmelerle hizmete devam edeceğiz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN