BAŞKAN ŞENLİKOĞLU'NUN ANKARA TEMASLARI

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu Ankara’da Bakanlıkların yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Başkan Şenlikoğlu, Başkentte ilk olarak TBMM’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama merasimine katıldı.

Daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Başkan Şenlikoğlu, Bakan Soylu’ya ilimizde 22 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından son durum ile ilgili bilgileri aktardı.

Başkan Şenlikoğlu DSİ Genel Müdürlüğü ziyareti de gerçekleştirdi. Genel Müdür Kaya Yıldız ile bir süre görüşen Şenlikoğlu Giresun’a yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Şenlikoğlu son olarak ise İller Bankası Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, Genel Müdür Yusuf Büyük ile görüştü. Şenlikoğlu, Giresun’a yapılacak olan yatırım ve projelerin desteklenmesi konusunda Genel Müdür Büyük’ten söz aldı. 

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da çok verimli görüşmelerde bulunduklarını belirterek: ‘’Bakanlarımızın ve Ankara’daki üst düzey bürokratlarımızın Giresun’a özel bir ilgisi var. Çalışmalarımızı ve şehrimizi yakından takip ediyorlar. Bizde sürekli olarak kendileri ile temas halindeyiz. Gittiğimiz her yerde şehrimizle ilgili taleplerimizi bildiriyoruz. Sağ olsunlar bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle memnun ediyor’’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN