Başkan Şenlikoğlu'ndan Esnaf Ziyareti

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sosyal ve ticari hayatın yeniden başladığı bu dönemde esnaf ziyareti yaparak: "Hayırlı ve bol kazançlar" temennisinde bulunuyor.

Fatih Caddesi, Tabaklar Geçidi ve Bulancak Durağı mevkiinde esnafını gezen Başkan Şenlikoğlu esnaf ve vatandaşlar ile yaptığı sohbette, yaşanabilir ve huzurlu bir Giresun için gece-gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirterek, Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Koronavirüs sürecinde en çok etkilenen kesim olan esnafın yanında olduklarının altını çizen Başkan Şenlikoğlu: "Tüm esnaflarımız bizim için çok önemli ve daima yanlarındayız. Esnafımızın kalkınması demek ülke ekonomimizin ayakta durması demektir. Belediye olarak her zaman elimizden gelen destek ve katkıyı sunmaya hazırız. Her zaman esnafımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Hemşehrilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, sık sık onların muhabbetlerine ortak oluyoruz. Giresunumuzu el ele, omuz omuza vererek daha da geliştireceğiz.” dedi.

Şenlikoğlu ziyaretlerde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda esnafların dikkatli davranılması gerektiğini ifade etti.

Karşılaşmış olduğu vatandaşlarla da selamlaşan Başkan Şenlikoğlu, vatandaşlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN