Başkan Erener'den Öğrencilere Eğitim Seti

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret ederek, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerimize içerisinde kalem, silgi ve defterden oluşan okul öncesi eğitim seti dağıttı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki okulları  ziyaret ederek, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerimize içerisinde kalem, silgi ve defterden oluşan okul öncesi eğitim seti dağıttı.
Görele Belediye Başkanı  Tolga Erener’in eğitime verdiği destekleri devam ediyor. Yeni eğitim ve öğretiminin başlamasıyla öğrencilerin her daim yanında olmaya gayret gösteren Belediye Başkanı  Tolga Erener, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerine içerisinde kalem, silgi ve defter bulunan okul öncesi eğitim seti dağıttı.
Belediye Başkanı  Tolga Erener, öğrencilerle sohbet ederek, onlara çok okumaları tavsiyesinde bulundu.
Okula yeni başlayan öğrenciler hediyeler için Belediye Başkanı  Tolga Erener’e teşekkür ederken, Belediye Başkanı Tolga Erener’de öğrencilere her zaman yanlarında olacağının sözünü verdi.
Belediye olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten  Başkan Tolga Erener, “Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için seferberiz. Eğitim anlamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak okullarımızın fiziki yapısını iyileştiriyor, araç gereç ihtiyaçlarına peyzaj gibi çevre düzenlemelerine kadar ilçemizde tüm okullarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımız için ilçemizde eğitime desteklerimiz artarak devam edecek. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ilçemize hayırlı olsun” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN