Başkan Eren Şehrin Dinamikleri Takımın Yanında Olsun

PAYLAŞ

“Bildiğiniz üzere sezona Süper Lig parolasıyla girmiş 4 hafta sonunda alınan 1 puan sebebiyle kan değişikliği yapmış ve teknik direktör Hakan Kutlu ile yolumuza devam etmiştik. Teknik heyetimiz kısa sürede takıma özgüven aşılayıp nokta dokunuşlarla başarılı sonuçları almaya başladık. Biz de bu ligdeki varlığımızı kısa sürede hissettirdik. Biz her zaman bu kadro yapısına güvendiğimizi dile getirmiş ve başarılı olacağımızı deklare ederek sadece ve sadece şehrin dinamiklerinin bizim değil takımın yanında olmasını istemiştik. Halen de bu talebimizi yineliyoruz.
Devre arası transfer döneminde teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda bazı arkadaşlarla Giresunspor’un menfaatleri doğrultusunda yollarımızı ayırdık. Bazı arkadaşları da kadromuza kattık. Şuan için transferi kapattığımızı söyleyebilirim.
Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Çok verimli geçti. Bizzat ben de oradaydım. Çocukların gözündeki inancı ve hırsı gördüm. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Ekol Göz Menemenspor’a konuk olduk. Maçın başından sonuna kadar kontrolünü elimizde tuttuğumuz maçı güzel oyunla birlikte üç puanla kapattığımız için mutluyuz. Baktığınız zaman bu takımın 9 haftada sadece 1 yenilgisi var. O da Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanı. Orada olanları hepimiz biliyoruz. Şimdi önümüzde Ümraniyespor maçı var. O maça da galibiyet parolasıyla hazırlanacağız. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle o maçı kazanıp yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz. Bizim tek isteğimiz var. O da bu şehrin dinamiklerinin yeşil beyazlı takımın yanında olması ve taraftarlarımızın artık tribünleri doldurması.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN