Başkan Eren: Hep Birlikte Kenetlenmeliyiz

PAYLAŞ

Giresunspor kulüp Başkanı Sacit Ali Eren, İstanbulspor maçı öncesi şehire ve taraftarlara çağrıda bulundu.

Başkan Sacit Ali Eren, şu açıklamalarda bulundu;

"Giresunspor artık geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Giresunspor her yönüyle güzel bir ivme yakalamıştır ve bu ivme şehrimizin kenetlenmesi sayesinde hız kesmeden devam edecektir. 

Biz Giresunspor yönetimi olarak camiamızın ve Giresun halkının 43 senelik Süper Lig özlemine son vermek için bu zamana kadar tüm imkanlarımızı seferber ettik, bundan sonrada imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Öncelikle bunun altını kalın çizgilerle çizelim.
Giresunspor’un sadece sportif başarılarla değil kurumsal bir marka olarak Süper Lig’e hazırlandığını ifade etmek istiyorum. Biz günü birlik başarılar peşinde değil kalıcı başarılar peşindeyiz. 

Yeni stadımız bitmek üzere. Öncelikle Giresunspor camiasının yarım asırlık rüyalarını süsleyen yeni stadımızın yapılmasına öncülük eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli’ye Giresunspor’a verdiği emeklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü bu stat Giresunspor’un yeni şampiyonluklarının anahtarıdır. Ayrıca bu stat büyük Giresunspor camiasının yeni yuvası olacak olması sebebiyle de Giresunspor için çok önemlidir. 

Giresunspor bu şehrin en büyük marka değeridir. Bu marka değerini daha da yukarı taşımak için her Ankara’ya gittiğimizde ve taleplerimizi ilettiğimizde bizlere yardımcı olan, Giresunspor için tüm imkanlarını seferber eden Milletvekilimiz Sayın Cemal Öztürk’e teşekkür ederim. 
Ayrıca bir diğer Milletvekilimiz Sayın Kadir Aydın’a da, Giresunspor konusunda bizlere verdiği katkılardan, Giresunspor konusunda gösterdiği hassasiyetlerden dolayı teşekkür ederim.

Yine Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu da, yeni göreve gelmesine rağmen içerisinde bulunduğu zor şartlar altında tam bir Giresunspor aşığı olarak kulübümüze çok önemli katkılar sağlamıştır. Bu katkılarından dolayı da Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. 

Sayın Valimiz Harun Sarıfakıoğulları da, bir Giresunlu gibi Giresunspor’u sahiplenmektedir. Sayın Valimize de yaptığı katkılar içinde teşekkür ederim. 

Tabi ki Giresunspor’un gerçek sahipleri, Giresunspor’u iyi günde de kötü günde de yalnız bırakmayan büyük Giresunspor taraftarlarına ayrıca teşekkür ediyorum.
Aynı hassasiyetleri şehrimizi ve esnaflarımızı temsil eden STK’lardan ve şehrimizin önde gelenlerinden, kurum ve kuruluşlarından da beklemekteyiz.

Biz bir olursak, birlik olursak daha güçlüyüz. Hep beraber kenetlenip bu işin sonunu getirmeliyiz. Bu vesileyle tüm camiamıza bir kez daha birlik, beraberlik ve kenetlenme çağrısında bulunuyorum. Tüm Giresunluları ve Giresunspor sevdalılarını cumartesi günü sahamızda İstanbulspor ile oynayacağımız kritik maça davet ediyorum. 
Saygılarımla…"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN