Başkan Emür'den Giresun Tanıtım Günleri Teşekkürü

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

 13. Giresun Günleri Yeni Kapı Miting alanında yapıldı. Yurdun dört bir tarafından gelen Giresunluları bir araya getiren etkinliğin açılış töreni Cumartesi günü oldukça coşkulu geçti.

Başkan Emür: "Keşap'a gönül vermiş tüm hemşerilerimizin ziyaretleriyle sıla ve gurbet ilişkisini bir arada harmanladık"

KEŞAP STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Bu tür organizasyonlarda amacımız İstanbul’da yaşayan Keşaplı hemşerilerimizle bir araya gelmek. Ayrıca Giresun Günlerini merak eden İstanbul ve Giresun kültürlerini yakınlaştırmak açıklamasında bulundu. Başkan Emür "13.Geleneksel Giresun Günleri " 7-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul YeniKapı Miting Alanın’da gerçekleşti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekillerimiz Cemal Öztürk,  Kadir Aydın, Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan, diğer vekillerimiz, Giresun ilçe belediye başkanları, protokol üyeleri, STK, il, ilçe teşkilatlarının ve vatandaşların ziyaretleri ile yoğun olarak yaşandı. Hemşerilerimiz burada memleketlerine özlemlerini giderdiler. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor." dedi.

İstanbul ve çevre illerden gelen Keşaplı vatandaşlar Keşap 'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, Başkan Emür ile bol bol hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Dört  gün süren etkinliklerde, Kültürel Etkinlikler ve Yöresel Lezzetler tüm İstanbulluların beğenisine sunuldu. 13. düzenlenen Giresun Günleri Giresunlu ve Keşaplıların katılımı ile yoğun oldu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN