Başkan Emür'den Ankara Temasları

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür Ankara’da temaslarda bulundu.
Başkan Emür ve Giresun Milletvekili Kadir Aydın ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i, BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan'ı ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret etti. 
"GENÇLİK MERKEZİ VE KAPALI SPOR SALONU PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI" 
Görüşmeler sonrası yaptığı açıklamada Başkan Emür "Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i Milletvekilimiz Kadir Aydın ile makamında ziyaret ettik.
Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu projesi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Yatırım programına alındı takibe devam edeceğiz. 
"BOTAŞ GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN GÜZEL HABER" 
Keşap’a Doğalgaz verilmesiyle ilgili en güvenilir bilgiyi alabilmek için en yetkili kişi olan BOTAŞ Genel Müdürümüz Burhan Özcan’ı Milletvekilimiz Kadir Aydın ile makamında ziyaret ettik.
BOTAŞ Genel Müdürümüz Burhan ÖZCAN deneme çalışmalarının başladığını aksilik olmazsa Eylül ayı içerisinde Keşap’a gaz verileceğinin müjdesini verdiler.
Bu süreçte emeği geçen başta Milletvekillerimiz, BOTAŞ Genel Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i makamında ziyaret ederek
ilçemize yapılacak Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu için bütçe aktarılması ile ilgili istişarelerde bulunduk. Biz Keşap'ımızın yarını için bir ayağımız Ankara da olmaya, projeleri ve yatırımları takip etmeye devam edeceğiz. Bizim gecemiz gündüzümüz Keşap"dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN