Başkan Emür'den Ziyaretler

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hasta olan vatandaşları ve vatani görevini yerine getirecek gençleri ziyaret etti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hasta olan vatandaşları ve vatani görevini yerine getirecek gençleri ziyaret etti.

Giresun´da, tedavi gören Aydın Tozoğlu ve Ayşe Bayraktar’ı Giresun Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde, Perihan Abbasoğlu, Kadem Mustafa Aydın’ı da özel bir hastanede ayrıca evde yatmakta olan Aziz Emür’ü de evde ziyaret etti. Geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi dile getiren Başkan Emür, günlük çalışma temposu içinde hasta ziyaretlerini de gerçekleştiriyoruz ifadelerini kullandı.

Başkan Emür, "Hastalarımızı ziyaret etmek insani görevlerimiz arasında yer alıyor. Bizlerde bu görevimizi yerine getirmek onların yaşadıkları acıyı paylaşmak, dertleriyle dertlenmek varsa ihtiyaçlarını karşılamak üzere hastalarımızı ziyaret ettik. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin” dedi.

Daha sonra askere gidecek olan Yücel Dede ve Aşkın Yılmaz'ı babaocaklarında ziyaret ederek hayırlı teskereler dileğinde bulundu. Başkan Emür yaptığı açıklamada askere gidecek olan gençlerimiz ve evlatlarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Gülerek gitsinler gülerek gelsinler. Aileleri tebrik ediyorum böyle bir evlatlar yetiştirdikleri için. Allah Tüm Askerlerimizi Ülkemizi Birliğimizi İslam Alemini Korusun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN