Başkan Çetin Beldemiz Yeni Bir Vizyon Sahibi Olacak

PAYLAŞ

 Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin Duroğlu Belde merkezinde bulunan tüm binaların boyamasını gerçekleştirdi.
 
Duroğlu Beldesine yeni bir vizyon kazandıran Duroğlu belediye Başkanı Halil Çetin Ana Cadde üzerindeki binaları boyatarak yeni görünümüne kavuşturdu. Göreve geldiğinden bu yana Duroğlu beldesi için kolları sıvayan Başkan Çetin Vatandaşların istek ve taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları vererek Belde halkının gönlünü kazanmaya devam ediyor.
 
BELDE HALKININ TAKDİRİNİ TOPLADI
 
Birçok Mahallenin alt yapı çalışmalarını sonlandıran Başkan Çetin Belde Halkının da takdirini toplamaya devam ediyor. Başkan Çetin Hemen her fırsatta Belde halkını ziyaret ederek kendileri ile istişarelerde bulunuyor. Kendisi için her fikrin önemli olduğuna değinen Başkan Çetin; “Beldemize prestij kazandıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
            Değişimlerin Beldeye yeni bir saygınlık kazandıracağına değinen Başkan Çetin; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Beldemiz için imkânlarımız doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Belde halkımız ile fırsat buldukça istişareler yapıyoruz. Bu doğrultuda kendilerinin isteklerini Belediye olarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Belde merkezinde bulunan Bina Ana cepheleri boyanarak Beldemiz yeni bir görünüme kavuştu. Seçim zamanı vaatlerimiz arasında olmamasına rağmen Beldemizin daha sağlıklı bir görüntüye ihtiyaç duyduğunu tespit ettik. Bu doğrultuda kolları sıvayarak Ana Cadde üzerindeki bina cephelerini tamamen yeniledik. Yapmış ve yapacak olduğumuz değişimlerle Beldemiz yeni bir vizyon sahibi olacak” dedi.
 
Belediye Başkanı Halil Çetin Binaların boyanması konusunda destek veren firmaya teşekkür etti. Başkan Çetin; “Beldemizde binalarımızın boyanmasında büyük katkısı olan MST Yapı İnşaata katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN