Başkan Aksu'dan Öğretmenler Günü Mesajı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Aksu mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda geleceğimizi aydınlatan, özgürlüğü, bağımsızlığı, ulusal egemenliği, cumhuriyeti ve demokrasiyi çocuklarımıza öğreten öğretmenlerimize, öncelikle minnetlerimi ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Bu değerleri koruyup yüceltecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.

Zorluklara aldırmayıp, ülkemizin her köşesine ulaşarak fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için var gücüyle çalışan tüm öğretmenlerimize toplum olarak borcumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız. Öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım günlerinde hatırlamak, onlara yapılacak en büyük haksızlıktır.  Görev yapan öğretmenlerimizin yanında olmak, emekli olan öğretmenlerimizi ziyaret etmek, yaşamını yitiren öğretmenlerimizi unutmamak hepimizin ödevidir.

Fedakârca yaptığı görevinin karşılığında elde ettiği gelirle geçim sıkıntısı çeken öğretmenlerimizin birçoğu ek iş yapmak zorundadır. Öğretmenlerimizi bu durumdan çıkarmak, toplumun en saygın katına yükseltmek, hepimizin öncelikli görevidir. Bizler bu makamlara onların sayesinde geldik. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yaşamını yitiren öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, sağlık sorunları olanlara şifalar diliyor, emekli öğretmenlerimizin, öğretmenlik hayali ile eğitimini tamamlamış, ancak atanamayan öğretmenlerimizin ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, geleceğimizin mimarı olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN