Başkan Aksu Kültür Merkezini Yerinde İnceledi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Sokakbaşı mevkiinde yapımına başlanan Kültür ve Sanat Merkezi’ni yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi.

Başkan Kerim Aksu temel kazısı başlayan inşaat alanında kısa bir açıklama yaparak, Kültür Merkezinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda biteceğini ve açılışının yapılacağını söyledi.

Başkan Aksu; “Geçtiğimiz günlerde ihalesini yaptığımız Kültür ve Sanat Merkezimizin yapımına başladık. Şehrimizin en büyük eksikliklerinden birini gidermeyi hedefliyoruz. Bizim stratejimiz her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmak olmuştur. Göreve geldiğimiz günden bu yana sanat ve sanatçı adına birçok çalışmamız oldu. Bugün tiyatro ve konservatuvarlarımızda gençler yeteneklerini sergiliyorlar. Çeşitli yerlerde ilimizi temsil ediyorlar. Sadece konservatuarımızda iki bine yakın öğrencimiz var. Bu çocuklar, gençler sanat eğitimi almış olarak hayata atılacaklar. Giresun dışında Kültür Merkezlerini bakanlık yapıyor, sadece Giresun’da belediye yapıyor. Bu bize özel bir durum. Biz belediye olarak şehrin bu hayalini gerçekleştireceğiz. Kültür Merkezimizin yapımı tamamlandıktan sonra Sokakbaşı’na sanat müzesi yapmayı hedefliyoruz. Böylece Sokakbaşı Giresun’da sanatın merkezi olacak. Yapılanı halkımız görüyor. Eleştiri yapanlar önce kendi yaptıklarına baksınlar, yıllardır getiremedikleri hizmetleri düşünsünler” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN