Basın Emekçilerine Başarılar Diledi

PAYLAŞ

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

"Kişisel Hak ve Özgürlükleri Temel Alarak, Tarafsız Bir Anlayışla Çalışmalarını Sürdüren Basın Toplumun Aynasıdır" 

Başkan Emür "Basın, bölge ve dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmamızı, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üslenmiştir.
Demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basınımızın toplumsal değerlere, hukuka ve basın meslek ilkelerine uygun şekilde kamuoyunu yaşanan gelişmelerden haberdar etmesi, halkımızı bilgilendirmesi demokrasimizin gelişmesi ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır.
Kamuoyunun aydınlatılması, yanlışların düzeltilmesi ve halkın doğru bilgilendirilmesi için var gücüyle çalışan ve bu uğurda yeri geldiğinde hayatını kaybeden gazetecilerimiz için 24 Temmuz tarihi ayrı bir önem taşımaktadır.
Daima görevini yerine getirmeye çalışan,  her koşulda sorumluluk bilinciyle hareket eden ve bu zor görevi ifa eden, tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, basın emekçilerine çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN