Aytekin Şenlikoğlu, Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafını Ziyaret Etti.

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin ŞENLİKOĞLU, Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafını ziyaret etti. Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar esnafına hayırlı ve bereketli işler dileyen ŞENLİKOĞLU yaptığı konuşmasında şunları kaydetti

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin ŞENLİKOĞLU, Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafını ziyaret etti. 
Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar esnafına hayırlı ve bereketli işler dileyen ŞENLİKOĞLU yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
“ Güzel memleketimiz için yoğun bir tempo ile çalışmaktayız. Bu yoğunluk arasında bulduğumuz her fırsatta özelikle esnafımızla bir arada olmaya çalışıyoruz. Sivil Toplum Örgütleriyle istişare ediyoruz. Sizlerle hasbıhal olup hasret gideriyoruz. Bugünde Teyyaredüzü Mahallemiz ve esnafımızı ziyaret ettik. Sizlerin sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Sizlerle bir arada olmak bize ayrı bir enerji ve motivasyon sağlıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız siyasi ahlak gereği vatandaşımızın dertleriyle dertlenmeyi sevinçleriyle sevinmeyi kendimize hep düstur edindik. Esnafımıza ve tüm hemşerilerimize her zaman kapımız açık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin arasında olmaya sizlerle birlikte yürümeye devam edeceğiz.
Bizim, şehrimiz için ortak akla, birlikte hareket etmeye, katılımcı ve istişareli bir politikaya ihtiyacımız var. Esnafımızın, hemşerilerimizin, Giresun’un bir 5 yıl daha kaybetmemesi çok çok önemli. Artık bırakın seneleri, kaybedecek bir günümüz bile yok. Alt yapıdan ulaşıma, turizmden, İmar’a Giresun için çok önemli projelere imza atmak için sizlerden destek istiyoruz. Sizlere daha iyi hizmet için 24 saat mesai harcayacak ekibimiz ile, belediyemizin kapısı GÖNÜL KAPIMIZ gibi sizlere hep açık kalacak ” dedi.
Teyyaredüzü Mahalle ve Pazar Esnafları Belediye Başkan Adayı Aytekin ŞENLİKOĞLU’na ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek “Sorunlarımızı ve taleplerimizi sizlere iletme imkânı bulduk,  ziyaretleriniz için teşekkür ederiz.”dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN