Asma Köprüye Yenileme

PAYLAŞ

Görele Belediyesi tarafından ilçenin Ünlüce Mahallesinde bulunan ve Çanakçı Karayoluna bağlantısı da olan asma köprüde yenileme çalışmalarına başlandı.

Ünlüce Mahalle sakinlerinden Adnan Kökboyun tarafından yaptırılan ve gecen yıllar içerisinde tahribata uğrayan yaklaşık 50 metre uzunluğunda olan asma köprüde onarım ve tamirat çalışmalarına başlandı.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaları yerinde inceleyerek, Ünlüce Mahallesi sınırlarında bulunan ve Çanakçı Karayoluna bağlantısı olan asma köprüyü güvenli bir hale getirilerek, en kısa zamanda halkın tekrar hizmetine açılacağını söyledi.

Asma köprünün yapımı tamamlandıktan sonra ışıklandırma çalışmalarıyla birlikte görsel anlamda farkındalık oluşturulacağını ifade eden Belediye Başkanı Tolga Erener,  şunları kaydetti:

“Yıllar önce köprümüzün yapımında Adnan Kökboyun başta olmak üzere Ünlüce Mahallemizin sakinlerinin emekleri büyük. Bizlerde bu anlamda köprümüze merhum Adnan Kökboyun’un ismini vererek, ölümsüzleştirmek istiyoruz. Yapımına başladığımız köprümüzün altını ahşap tahtadan yaparak, çelik tellerini ve korkuluklarını yeniliyoruz. Köprümüzü ışıklandırarak, faklı görsellik oluşturmayı hedefliyoruz. Köprümüzü en kısa zamanda güvenli hale getirerek, halkımızın hizmetine açmayı planlıyoruz”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN