Amatör Spora Destek

Giresun Belediyesi tarafından merkez ilçe Amatör Kulüplerine destek mahiyetinde verilen malzeme v.b. ihtiyaçlar ile ilgili Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun da katıldığı programda merkez ilçede faal 22 Amatör Kulüplere toplamda 396 adet olmak üzere eşofman dağıtımı yapıldı.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Belediyesi tarafından merkez ilçe Amatör Kulüplerine destek mahiyetinde verilen malzeme v.b. ihtiyaçlar ile ilgili Giresun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da katıldığı programda merkez ilçede faal 22 Amatör Kulüplere toplamda 396 adet olmak üzere eşofman dağıtımı yapıldı.

Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık, amatöre vermiş olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

ASKF tarafından düzenlenen programda konuşan Başkan Aytekin Şenlikoğlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek şunları söyledi; “Amatöre gönül vermek, amatör ruhu taşımak ile başlar. Sizler, gönül verdiğiniz bu kulüpleri daha iyi yerlere taşıyabilmek için farklı liglerde mücadele ediyorsunuz. Bizlerde belediye olarak sizlerin bu konuda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bütçelerimizin el verdiği ölçüde sizlere katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu yıl merkez ilçemizdeki 22 kulübe mazot yardımı ve eşofman temini gerçekleştirdik. Tüm kulüplerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ASKF Başkanı Işık, Başkan Şenlikoğlu’na amatöre yaptığı katkılarından dolayı teşekkür şilti takdim etti.

Daha sonra salonda bulunan kulüp temsilcilerine temsili olarak eşofman takımları Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Başkan Yardımcısı Osman Öden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut ve ASKF Başkanı Sinan Işık tarafından teslim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN