Altyapı Çalışmasında Sona Gelindi

PAYLAŞ

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatlarıyla Gedikkaya, Nihatbey Caddesi’nde çalışmalar devam ediyor.

Kalıcı çalışmaların yapıldığı Nihatbey Caddesi’nde ilk olarak kanalizasyon hattı, içme suyu ve yağmur suyu şebekesi çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında; 3200 metre 300’lük, 1800 metre 160’lık ve 1200 metre 250’lik polietilen borularla içme suyu şebekesi, 90 ve 100 metre olmak üzere 300’lük borularla kanalizasyon hattı çalışması, 700 ve 1000 metre olmak üzere 600’lük borularla yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirildi.

Altyapı çalışmasında sona gelinen Nihatbey Caddesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan  Şenlikoğlu, cadde sakinlerine de müjdeyi bu ziyaret esnasında verdi.

Şenlikoğlu, caddenin kısa bir süre içerisinde daha modern ve prestijli bir hale geleceğini ifade ederek, “Nihatbey Caddemizde altyapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, bir yandan asfalt serimi ile alakalı da çalışmalar yürütüyor. Ekiplerimiz şuan asfalt kazıma işlemlerini de bitirmek üzere. Çok yakın tarihte şehrimizin en prestijli yerlerinden biri olacak Gedikkaya Mahallemiz Nihatbey Caddemizde yolun her iki yönünde herkesin beğenisini kazanacak ışıklandırma çalışması da yapacağız. Güzel mahallemizin değerli sakinleri rahat olsunlar. Nihatbey caddemizde kalıcı çözümler üretiyoruz. Belki bir müddet onları yaptığımız çalışmalardan dolayı rahatsız ettik ancak çok yakın sürede bu caddemiz bambaşka bir görünüme kavuşacak ” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN