Aksu Yarı Maratonu'na Sayılı Günler Kaldı

Giresun Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, bu yıl 4.sü düzenlenecek Aksu Yarı Maratonu'nun yine Giresun'a yakışır bir organizasyon olacağını söyledi.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Maraton Kulübü Başkanı Fatih Kitapçı, bu yıl 4.sü düzenlenecek Aksu Yarı Maratonu’nun yine Giresun’a yakışır bir organizasyon olacağını söyledi.

13 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek Aksu Yarı Maratonu öncesi Giresun Maraton Kulübü’ne ilgi gösteren herkese teşekkür eden Kitapçı, “Geleneksel hale getirdiğimiz Aksu Yarı Maratonu bu yıl dördüncü kez sahne alacak. Giresun Maraton Kulübü olarak her organizasyon öncesi yine şehrimizin ileri gelenlerini ziyaret edip, onları organizasyona davet ettik. Bu yıl da Aksu Yarı Maratonu yine renkli, yine şahane geçecek.” dedi.

13 MAYIS’TA KİMSEYE SÖZ VERMEYİN

“Yine Türkiye’nin dört bir yanından sporcular konuğumuz olacak.” diye Kitapçı, “Türkiye’nin saygın isimleri yine Giresun’a gelecek organizasyonumuzun onur konuğu olacak. Giresun’da yaşayan herkesi Pazar günü Aksu Yarı Maratonu’na bekliyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sponsorlarımıza da teşekkür ediyoruz. Giresun Maraton Kulübü her geçen yıl büyüyor. Her geçen yıl ailesine yeni kişiler ekliyor. 13 Mayıs’ta kimseye söz vermeyin. Yeşilin ve mavinin buluştuğu noktada buluşalım.” diye konuştu.

GİRESUN BU ORGANİZASYONU SAHİPLENDİ

Geçen yıl düzenlenen yarı maraton ve 10 km koşusuna bin kişinin üzerinde katılım olduğunu anımsatan Kitapçı, “Pazar günü de daha yüksek katılım olacağını tahmin ediyoruz. Giresun bu organizasyonu sahiplendi. Giresun Maraton Kulübü, her Giresunluyu koşuya katılmaya, spor yapmaya davet ediyor” ifadelerini kullandı

İŞTE ONUR KONUKLARI

Öte yandan Başkan Kitapçı’nın verdiği bilgilere göre, Giresun Aksu Yarı Maratonu’na ünlü atlet Veli Ballı ve koşan adam Kemal Özdemir ile ünlü fotoğrafçı Barış Gider’in de katılacağı bildirildi.

İsteyenin koşacağı, isteyenin de yürüyeceği organizasyonun startı 13 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da Giresun Limanı önünden verilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN