Aksu Mahallesinde 1200 Metrelik Kaldırım Çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Giresunspor tesisleri ile Çotanak Spor Kompleksi arasında kalan ve Spor Lisesi'ne de uzanan yaklaşık 1200 m'lik güzergâhta kaldırım çalışmasında kilitli parke kullanıyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde yürüttüğü kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla vatandaşların talep ve isteklerini dikkate alarak başlatılan çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Giresunspor tesisleri ile Çotanak Spor Kompleksi arasında kalan ve Spor Lisesi’ne de uzanan yaklaşık 1200 m’lik güzergâhta kaldırım çalışmasında kilitli parke kullanıyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla Mehmet İzmen Caddesi hem daha estetik hem de daha modern bir görüntüye kavuşacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, “Hizmet götürmediğimiz mahalle, cadde ve sokak kalmayacak diyerek bu yola çıktık. Tüm mahallelerimiz bizim için önemli. Bu kapsamda kaldırım çalışmalarımız şehrin ihtiyaç duyulan noktalarında devam ediyor. Burada da ciddi bir kaldırım çalışması içerisine girdik. Yaklaşık 1200 m uzunluğunda kaldırım çalışmamız mahalle halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN