Aksu Festivali Etkinlikleri Başlıyor

13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 09.00'da Giresun Limanı girişinden başlayacak olan maratona Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tüm sporseverleri davet ettiğini belirterek

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

41.Uluslararası Giresun Aksu Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 4.sü düzenlenecek olan Aksu Yarı Maratonu için geri sayım başladı.

13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 09.00’da Giresun Limanı girişinden başlayacak olan maratona Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tüm sporseverleri davet ettiğini belirterek; “Bu maraton bizim. 4 yıl önce başlatılan ve Aksu Festivali etkinliklerine dahil ettiğimiz Aksu Yarı Maratonu her yıl olduğu gibi bu yılda binlerce sporseveri buluşturacak. İl dışından katılacak sporculara hoş geldiniz diyorum.  Giresun’a yakışır bir organizasyon olması için her türlü desteği veriyoruz. Bu organizasyon kentimizin tanıtımı ve spora verdiğimiz değer açısından çok önemlidir” dedi.

Başkan Aksu konuyla ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “Bu tarz organizasyonları yapmak kolay değil. Bazı kişilerin yapmış olduğu çalışma ve fedakarlıklar ile bu organizasyonlar yapılıyor. Özellikle de şehrimizde bu organizasyonun yapılmasında en büyük emeği olan Giresun Maraton Kulübü’ne teşekkür ederim. Kulüp Başkanı Fatih Kitapçı ve yönetimi bu işi en iyi şekilde organize ediyor. Bizde belediye olarak tüm kolaylık ve imkanları sağlıyoruz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Bu maraton bizim, Giresunluları çocuklarını alıp, maratona katılmaya davet ediyorum.”

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN