AK Parti Milletvekili Ve Adaylarından GTSO'ya Ziyaret

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile milletvekili adayı Serdar Demirkan'dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile milletvekili adayı Serdar Demirkan’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
24 Haziran seçimleri öncesinde saha çalışmalarını sürdüren AK Parti Giresun Milletvekili ve adaylarının Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptıkları ziyarette il sorunları masaya yatırıldı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ,Meclis Başkanı Ahmet Anaforoğlu ile yönetim kurulu ile meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda ulaşım yatırımı ağırlıklı konular gündeme geldi.
Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, Giresun’un Güney Çevre Yolu yatırım konusunun önceliğine dikkat çekti ve ”24 Haziran seçimleri ülkemize ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Halkımızın bu süreçte doğru karar vereceğine inanıyorum.” dedi.
Çakırmelikoğlu;”Giresun’un Bulancak ilçesinde yükselen bir sanayi bölgesi mevcut ve şuan talepler arzın üstüne çıkmıştır. Bu yüzden ilimizin doğu bölgesine mutlak bir OSB yatırımı planlanmalıdır.Gümüşhane-Tirebolu demiryolu mutlak Giresun limanı ile entegre edilmelidir hatta doğu bölgesine daha rantabl ve büyük bir liman inşa edilmelidir.Büyük liman inşasının ardından şehirle iç içe geçmiş merkezdeki liman doldurulmak suretiyle sosyal alana dönüştürülmelidir.Bu arada Giresun Atatürk Stadının olduğu alanın sizlerinde çabası ile Millet Bahçesi Projesine dönüştürüleceğinin müjdesi içinde ayrıca teşekkür ederiz.”dedi.
Giresun Özel İdaresi için Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatını verdiği 20 milyon liralık ek ödeneğin bayram öncesinde Giresun’a aktarılmasını talep eden Başkan Çakırmelikoğlu,bu rakam ilimiz açısından yeterli olmayacağını ama en azından bir nefes aldırabileceğine vurgu yaptı.
AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk; Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nın il ekonomik ve sosyal yapısına etkisinin önemine değindi. Milletvekili Öztürk;”Milletimiz 16 yıl gibi bir süre yönetim yetkisini AK Partiye verdi.24 Haziran’da yeni bir sistem ile hizmet yarışımıza devam etmek istiyoruz.4 arkadaşımız ile milletvekili olarak TBMM’de görev almak istiyoruz.Halkımızın teveccühüne güveniyoruz.Yeni dönemde icra Cumhurbaşkanlığı makamında olacak milletvekillerine ise yasama ve denetim yetkisi ile bölgelerinin sorun ve taleplerinin takibi görevleri verilmiştir.Bizler bu süreçte sizlerin talep ve önerilerine ehemmiyet gösteriyoruz.”diye konuştu.
Türkiye’nin dar bir süreçten geçmekte olduğuna dikkat çeken ve 1918’de Osmanlı’nın tasfiyesinin 2018 yılında Türkiye’ye uygulanmak istendiğine ama buna asla müsaade edilmeyeceğini ifade eden Milletvekili Öztürk;”100 yılda tırnaklarımız ile kazıya kazıya elde ettiğimiz haklarımızı kaybetmek istemiyoruz.Ülkemizin tam bağımsızlığı için hedefimizde kararlı adımlar ile yürümek arzusundayız.Unutmayalım, 15 Temmuzu hep birlikte yaşadık başaramadılar ama durmadılar fitne ekmeye, ülkemizi zayıf düşürmek için çalışmaya devam ediyorlar.Bu dava bizlerin vekil olması değil,ülkemizin tam bağımsız ve daha güçlü bir yapıya bürünmesi içindir.Giresun Güney Çevre Yolu’nu tabiî ki biz yapacağız, Ordu-Giresun Havalimanı yatırımı bizim referansımızdır.Doğu bölgesine OSB ve  Samsun’dan Sarp’a kadar bir demiryolu yatırımı olmazsa olmazımızdır.Yine Doğu Karadeniz Bölgesine mutlak büyük bir liman yapılmalıdır.Sayın Bakanımız Nurettin Canikli 16 yılda Giresun’a büyük hizmetler yapılmasına vesile oldu.Cumhurbaşkanımızın kararı ile İstanbul’a geçiş yaptı ama biz yine birlikteyiz.”açıklamasını yaptı.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk ise;”Giresun’un istek ve talepleri üç aşağı beş yukarı aynı.Bizim tek eksiğimiz ortak çalışma kültürüne tam manasıyla sahip olamayışımızdır.Atatürk Stadının olduğu alana Millet Bahçesi yapılması yönünde ortak bir çalışma anında karşılık görmesi bizim daha çok bir araya gelmemiz gerektiğine işarettir.İnşallah bunu önümüzdeki dönemde aşacağız.Giresun ortak eylem planları ile projelerini masaya tam manasıyla serdiğinde ve takibini de iyi yaptığında Ankara’dan alamayacağı bir destek olamaz.”sözlerini vurguladı.
Ziyarette AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,Merkez İlçe Başkanı M. Bahadır Yılmaz ile partililer de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN