Ak Parti Giresun İl Başkanı Tatlı'dan Garo Paylan Eleştirisi

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan’ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Muhafız Alayı Komutanı Topal Osman hakkında kullandığı hadsiz iftiralara ve hakaretlere ses çıkarmayan CHP Giresun yönetimi ile teşkilatlarını sert sözlerle eleştirdi.
Tatlı, Atatürk’ün partisinin temsilcisi olduklarını söyleyenlerin, Atatürk’ün Muhafız Alayı Komutanı’na ve Milli Mücadele Kahramanlarına yapılan saldırılara sessiz kalmasının kamuoyu vicdanında derin yaralar açtığına dikkat çekerek, CHP yöneticilerinin tavrının asla affedilir bir yanı olmadığını kaydetti.
İl Başkanı Tatlı, yaptığı açıklamada, “İşlerine geldiği zaman Atatürk’ün kurduğu partinin temsilcileriyiz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz diyenlerin, siyasi çıkarları uğruna Atatürk’ün Muhafız Alayı Komutanı Topal Osman Ağa’ya ve kahraman silah arkadaşlarına yapılan saldırılar karşısında susmalarının izahı yoktur.
 Bu anlayış 31 Mart Seçimleri’nde ve 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi’nde HDP ile ittifak yapanların asıl niyetlerinin kamuoyuna yansımasıdır. Mevzu vatan olduğunda gözünü bile kırpmadan şehadete koşan aziz milletimiz, bu yaşananlara en güzel cevabı 23 Haziran’daki İstanbul seçiminde sandıkta verecektir. Ve aynı zamanda bu yaşananlar kara bir leke olarak CHP tarihinde yerini alacaktır. CHP temsilcilerinin kendi istikballeri için Atatürk’ün Muhafız Alayı Komutanı’na ve Milli Mücadele Kahramanlarına yapılan saldırılara sessiz kalmasının takdirini siz değerli halkımızın takdirine bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN