Acil Temizlik Timi Çalışıyor

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı acil temizlik timi şehir genelindeki camilerde ve parklarda temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı acil temizlik timi şehir genelindeki camilerde ve parklarda temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan acil temizlik timi, 5 personelden oluşuyor. Bu ekip, vatandaşların ibadetlerini daha temiz ve hijyenik ortamlarda yapabilmeleri için camiler başta olmak üzere parkların lavabo ve tuvaletlerini düzenli olarak temizliyor.

Öte yandan belediyeye ait tuvaletler de acil temizlik timi tarafından aralıksız olarak temizleniyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehrin tüm ihtiyacını karşılamak için canla başla çalıştıklarını ifade edildi. Açıklamada, “Ekibimiz düzenli olarak şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin daha temiz olması için çalışıyoruz. Önem verdiğimiz acil temizlik timi aralıksız olarak camilerde ve parklarda temizlik çalışmalarını sürdürecek.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN