Bulancak Durağı ve Şehir Girişi Projesi Başladı

PAYLAŞ

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önemli projelerinden olan Bulancak Durağı Projesi için çalışmalar başladı.

İlk olarak projenin uygulanacağı Tabaklar Geçidi Sokak’ta yer alan baraka tipi evler gerekli tedbirlerin alınmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırıldı. Ardından ise balıkçı pazarının bir kanadı kaldırılacak ve Bulancak Durağında bulunan parkın düzenlenmesine geçilecek.

Proje, daha sonra yol yapım çalışmalarıyla devam edecek olup, projenin hayata geçmesiyle birlikte araç geçiş yolu 12 metre daha genişleyecek ve 55 araç aynı anda sahil yoluna çıkış yapabilecek. Balıkçı pazarı da son haliyle daha modern ve görsellik açıdan güzel bir hal alacak.

Diğer yandan, proje için kamulaştırma ve proje bedeli yaklaşık 5 milyon lira olarak açıklandı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, 2020 yılı hizmet yılı sloganı ile başlattığı ilk projelerine bugün başladıklarını belirterek; “Bismillah dedik ve söz verdiğimiz projelerimize başladık. Projeleri ile örnek gösterilen bir şehir haline gelmek istiyoruz. Bütün gayemiz güzel ve modern bir şehir oluşturmak. Gelecek nesillerimize daha güzel bir şehir bırakmak. Bu şehir hepimizin. Gecemiz gündüzümüz güzel şehrimize hizmetle geçecek. Her yönüyle gelişim ve değişim devam edecek.” dedi.

Öte yandan, yapılan çalışmayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve beraberinde Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun ile ilgili birim müdürleri de takip etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN