37 Kursiyer Belgelerini Törenle Aldı

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonluğunda gerçekleştirilen TOBB Meybem A.Ş. uzmanları tarafından yapılan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarında başarılı olan 37 kursiyer belgelerini törenle aldılar.
Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından verilen ve TOBB Meybem A.Ş. uzmanları tarafından gerçekleştirilen ahşap kalıpçılık ve çelik kaynakçılık sınavlarında başarılı olan çalışanların belge töreninde konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, “2016 yılında başladığımız Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları sürecinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği çatısı altında en fazla sınav organize eden Ticaret ve Sanayi Odası olma özelliği ve gururunu da yaşıyoruz.Devletimizin Sigorta İşsizlik Fonu tarafından 2020 yılına kadar teşvik kapsamında ücretini karşıladığı belgelerden ilimizde mesleğinde ihtiyaç olan her bireyin alması için mücadelemiz sürmektedir.Kapı kapı işletme ziyaretleri ile belgelendirme yapmaya özen gösterdiğimiz Giresun’umuzda, 2018 yılı için inşaat grubu gibi metal ve otomotiv ile asansör mesleklerinde de belgelendirme çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız.Bin civarı Giresunlu hemşerimizin Mesleki Yeterlilik Belgesine kavuştuğu Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunun haklı gururunu bugün yaşıyoruz.”diye konuştu.
Diğer yandan Şubat ayının son haftasında Metal Saç İşleme ile Çelik Kaynakçılık sınavlarının yapılacağını da beyan eden Günaydın, 2018 yılı içinde firmaların tek nokta talepleri ile sadece kendi çalışanlarına yönelikte sınavları talep edebileceklerini de tekrar hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN