23 Nisan'da Parkların Toplu Açılışı Yapılacak

Giresun Belediyesi, bir yandan şehirdeki parkların sayısını artırırken, diğer taraftan mevcut parkları yeniliyor.

PAYLAŞ

Giresun Belediyesi, bir yandan şehirdeki parkların sayısını artırırken, diğer taraftan mevcut parkları yeniliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, yeşil alanları arttırmak, çocuklara yeni oyun alanları açmak ve halkın rahat vakit geçirmesini sağlamak için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Bu kapsamda, yeni yapılan ve yenilenen çok sayıdaki park için 23 Nisan’da toplu açılış töreni düzenlenerek parkların halkın hizmetine sunulacağı ve şehrimizdeki toplam park sayısının 65’e yükseleceği ifade edildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hedeflerinin şehrimizin marka değerini yükseltmek ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu vurgulayarak: “Amacımız açtığımız bu parklarla çocuklara yeni oyun alanları kazandırmak ve halkımızın şehrin kalabalığından biraz olsun kaçıp, rahat vakit geçirmelerini sağlamak. Yaşlı, genç, çocuk gibi yaş gruplarının beklentilerine göre parklarımızı çok yönlü olarak düzenliyoruz. Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Güzel hizmetlerin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. Belediyecilikteki diğer hizmetlerimiz gibi olabildiğince yüksek kalitede ve insanımıza yakışır nitelikte bir park ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN