170 Konut ve 70 Dükkan Bu Ay Teslim Edilecek

Doğankent ilçesinde 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel felaketi sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlanılan TOKİ konut ve dükkan inşaatlarında sona gelindi.

PAYLAŞ

Doğankent ilçesinde 22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel felaketi sonrası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlanılan TOKİ konut ve dükkan inşaatlarında sona gelindi. Milletvekili Aydın, konut ve dükkanların bir, 1.5 ay içerisinde hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Dereli ilçesinde olduğu gibi Doğankent ilçesinde de 22 Ağustos 2020 sel felaketinin izlerinin büyük oranda silindiğini ifade etti. Milletvekili Aydın, Doğankent ilçesinde inşası devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut ve dükkanlarda incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Rüşan Özden ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Aydın, “22 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleşen sel afeti sonrası milletimizin yaralarını sarmak için inşa edilen 156 konut ile 70 dükkanın 1-1,5 ay içerisinde anahtar teslimi planlanmaktadır. Şimdiden ilçemiz, hemşehrilerimiz ve ev hak sahiplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. “Devletimiz şefkat eliyle birlikte bütün imkanlarını seferber ederek hemşehrilerimizin yanında yer almış ve yapılan çalışmalar neticesinde büyük ölçüde afet bölgelerinin yaraları sarılmıştır” diyen Milletvekili Aydın, TOKİ eliyle modern bir görüntüye kavuşacak olan Doğankent için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile TOKİ yetkililerine teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN