15 Temmuz Kutlama Etkinlikleri Fidan Bakım ve Dağıtımı İle Başladı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine, Vali  Enver Ünlü'nün riyasetinde fidan bakımı etkinliği ile başlandı.

PAYLAŞ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine, Vali  Enver Ünlü'nün riyasetinde fidan bakımı etkinliği ile başlandı.

Giresun’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında ilk etkinlik 14 Temmuz Perşembe günü Çıtlakkale Mahallesinde Giresun Valiliğin karşısında deniz kenarında bulunan 15 Temmuz Şehitler Ormanında gerçekleştirildi.

Etkinlikte, 15 Temmuz Şehitlerimiz anısına her şehidimizin adına dikilen fidanlar ile oluşturulan hatıra ormanında Vali Enver Ünlü ve beraberindekiler tarafından mevcut fidanlara bakım yapıldı.

Etkinliğe katılan Vali Ünlü “Hain darbe kalkışmasında vatana alçakları uğratmayan, göğsünü siper ederek milli iradeye sahip çıkan Aziz Şehitlerimiz anısına fidan diktik, ormanımızın genel bakımını yaptık. Vatan için düşersek toprağa, filiz olur yeşeririz; sımsıkı sarar köklerimiz, hainlere geçit vermeyiz. Aziz Şehitlerimizin anısına değerli hemşehrilerimize, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza fidan dağıttık” paylaşımında bulundu.

Giresun Orman Bölge Müdürlüğü tarafından etkinliğe katılan vatandaşlara 2 bin adet fidan dağıtıldı. Fidan dağıtımına, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine süresince Atapark'da devam edilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN