15 BİN TON ASFALT DÖKÜLÜYOR

PAYLAŞ

Şehrin birçok noktasında gerçekleştirdiği asfalt çalışması ile vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlayan Giresun Belediyesi, asfalt atağına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Erikliman Mahallesi’nin neredeyse tüm yollarını asfaltlayan Belediye, Çaykara Mahallesi’nde merkez camii ile hayvan barınağı sapağı arasındaki 1 kilometrelik güzergâh asfaltlayarak yolun standardını yükseltti.

Giresun Belediyesi olarak, şehrin her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kalite ve konforu artırmak için öncelikle vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirme konusunda gayret gösteriliyor.

Şehrin dört bir yanında devam eden asfaltlama çalışmalarıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Yoğun bir asfalt sezonu geçiriyoruz. Giresun’umuz da bu sezon toplamda 15 bin ton asfalt dökmüş olacağız. Şimdiden Giresun’umuza hayırlı olsun. Her yıl bu çalışmalar devam edecek. Ben başta işçi kardeşlerimiz olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yollarda olduğu gibi diğer hizmetlerimizde de en üst seviyede hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN