''Tek Amacımız Var Keşap'ı Güzelleştirmek''

PAYLAŞ

Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte Keşap Belediyesi saha çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye ekipleri yapılan planlamalar doğrultusunda kentin dört bir yanında alt ve üst çalışmalarını sürdürüyor.

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, gazetecilere yaptığı açıklamada, tek amaçlarının Keşap’ı  güzelleştirmek olduğunu söyledi.

Emür ‘’ Fen İşleri ekiplerimiz ilçemizin çeşitli noktalarında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Gazhane Caddesi girişinde kilitli parke taşı onarım ve tamir, Bozkurt Mahallesinde kaldırım ve kanal, Ortaokul Mahallesinde ot biçme ve çevre düzenlemesi çalışmaları, Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz ise İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile yeniden faaaliyet göstermeye başlayacak olan restoran, kafe ve çay ocaklarımıza hayırlı olsun dileklerimizi ileterek hediyelerimizi veriyor.” dedi.

Bugünden itibaren kontrollü hayata geçiş başladığına vurgu yapan Emür,”Tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Covit 19 ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Kontrollü hayat dönemi başlıyor hepimiz için. Lütfen rehavete kapılmadan, tedbiri elden bırakmadan, maske takarak, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edelim. Tüm kuralları hassasiyet içinde uygulayalım. Yeni normal dönemin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Biz hep beraber güçlüyüz.” Diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN