''ŞEHİRLER VE KOKULAR'' FESTİVALİNDE GİRESUN'U TEMSİL ETTİLER

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde düzenlenen 'Şehirler ve Kokular' festivali Alanya'nın yat limanında gerçekleşti.

PAYLAŞ
KANAL28.TV - Kanal 28

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde düzenlenen “Şehirler ve Kokular” festivali Alanya’nın yat limanında gerçekleşti.

E-twinning projesi kapsamında her ilin kendisine özgü ürün ve kokularının sergilendiği, 81 ilin ve Kıbrıs’ın katılım gösterdiği festivale, Giresun adına 75.Yıl Anaokulu Müdürü Gökşen Akkuş, Bulutlar sınıfı öğretmeni Selver Beken ve öğrenci Ecem Su Ocak katıldı.

Festivalde şehrimize özgü ürünler tanıtıldı. Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından patenti alınan fındık cipsi büyük ilgi gördü. Öğrenciler için Türkiye’ nin en büyük yatında öğrenciler için tur düzenlendi. Ayrıca 81 ilden getirilen toprakla Türkiye ağacı dikildi.

Proje öğretmeni Selver Beken; “ ‘Alanya Türkiye kokacak, Alanya’nın kokusu tüm Türkiye’yi saracak’  sloganıyla başlanılan projede Alanya Kaymakamlığına, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Alanya Belediye Başkanına, proje sorumluları Fatma Ayan’a ve Yasemin Arı’ya gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

75.Yıl Anaokulu Müdürü Gökşen Akkuş ise; “Projeye hazırlık aşamasında desteklerini esirgemeyen Giresun Valiliğine, Giresun Belediyesi'ne, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü' ne, Giresun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne, Giresun İl Kültür Turizm Müdürlüğü'ne, sponsorlarımız Toki Karaca Market, Mediz Market, Güreller Kırtasiye ve Öncü Temizlik firmasına, projede emeği geçen proje öğretmeni Selver Beken’e, öğrenci Ecem Su Ocak ve velisi Serpil Ocak a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN