Giresun Haber

Basın Açıklaması: Öğrencilerde Gıda Zehirlenmesi Eğitim

Basın Açıklaması: Öğrencilerde Gıda Zehirlenmesi

İlimiz Piraziz İlçesi Piraziz Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi yurdunda  meydana gelen gıda zehirlenmesi ile ilgili bir basın açıklamasına ihtiyaç duyulmuştur.

Giresun Piraziz İlçesi Şehit Öner Güner Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı Yurt’ta 22 Şubat Perşembe akşam yemeği sonrası 9, 10, 11, ve 12'nci sınıflarda öğrenim gören öğrencilerden 30 (otuz) erkek öğrencimiz yemekten 4-5 saat sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikâyetiyle, gıda zehirlenmesi ön tanısıyla 112 Acil Sağlık Hizmetleri ambulanslarımız ile ilimizde bulunan hastanelere nakilleri sağlanmıştır.

Hastalarımızdan; Bulancak Devlet Hastanesine 7 (yedi) hasta, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine 13 (on üç) hasta, Özel Ada Hastanesine 7 (yedi) hasta ve Özel Kent Hastanesine 3 (üç) hasta nakil edilmiştir.

Hastalarımız semptomatik tedavi ve laboratuvar tetkikleri ile müşahede altında takip edilmiştir. Hastalarımızın tamamı tedavilerinin ardından taburcu edilmiş olup, hastanelerimizde yatan takipli hastamız bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Okul Denetimleri Başladı

Başkan Erener'den Öğrencilere Eğitim Seti

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının başlaması nedeniyle ilçedeki okulları ziyaret ederek, 1,2 ve 3.cü sınıf öğrencilerimize içerisinde kalem, silgi ve defterden oluşan okul öncesi eğitim seti dağıttı.

Canlı Yayın

Foto Galeri

• Giresunspor 2015 Foto Galeri
  • Giresunspor Maç Foto Galeri